Tak til nogle meget modige og nysgerrige workshopdeltagere

‘PERSONPROFILANALYSE’

Mandag eftermiddag havde jeg, i samarbejde med Peter Levinsen, partner og ejer af FutureFactor / Passion2improve, fornøjelsen af at præsentere Insights Deeper Discovery personprofilanalyseværktøjet for en håndfuld veloplagte, nysgerrige og modige HR ansvarlige og ledere fra det offentlige og private erhvervsliv.

Det var en berigende eftermiddag, hvor jeg igen blev mindet om, hvor stor betydning egenskaberne ’mod’ og ’nysgerrighed’ har for mig. De to egenskaber jeg oftest minder mig selv om at øve mig på i hverdagen, både privat og professionelt. Og som jeg med stor respekt synes, at vores deltagere i hvert tilfælde udviste på workshoppen.

Jeg har på fornemmelsen at mange forbinder mod og nysgerrighed med noget, der hører barndommen til. Mod – som når den lille dreng tør klatre øverst op i træet, eller når den lille pige for første gang vover sig til at tage den store rutsjebane på legepladsen, eller når børnene drillende siger ’du tør ikke’ til hinanden. Og nysgerrig – som når et barn for første gang drister sig uden for mors rækkevidde, når han udforsker skovbunden for spændende blade og insekter eller hvem kender ikke den endeløse række af spørgsmål, som kun børn kan stille.

For mig er ’mod’ og ’nysgerrighed’ tæt forbundne egenskaber, som også voksne bør invitere ind i livet. Som når man tør åbne sig selv og sit sind for nye mennesker, nye teorier, nye værktøjer, nye måder at gøre tingene på. At turde udforske andre perspektiver og være nysgerrig på andres holdninger og meninger. At turde stille spørgsmål og italesætte, også de svære ting. At vove sig ud på ukendt territorium og risikere trygheden, forudsigeligheden og visheden. Det er ikke altid nogle nemme egenskaber at beherske, synes jeg.

Det er som om, vi bliver mindre modige og nysgerrige med alderen og erfaringerne, synes jeg. Som når vi ved bedst, fordi det har vi prøvet 100 gange før. Eller når vi gladelig deler ud af velmenende formaninger og gode råd til vores børn, vores medarbejdere, vores venner eller vores ægtefæller. Når vi ryster på hovedet over andres måder at gøre tingene på, eller i det stille brokker os over beslutninger eller ændringer, som vi i hvert tilfælde kunne have gjort meget bedre selv.

I mandags var jeg så heldig at være i selskab med nogle meget modige og nysgerrige mennesker. Mennesker, der turde åbne sig op for vidt fremmede og afsløre deres personlige profiler for hinanden. Der turde give deres eget bud på en værdsættende fortælling om sig selv. Mennesker, der stillede nysgerrige og uddybende spørgsmål. Der turde forholde sig kritisk og undrende til profilværktøjet og var modige nok til at turde diskutere og stå fast ved egne meninger og holdninger.

Jeg vil gerne sige vores deltagere mange tak for en lærerig workshop med Insights Deeper Discovery profilværktøjet. Et profilværktøj der, med temaer som ’Hvad værdsætter jeg ved mig selv’, ’Mine forhåbninger’, ’Mine bekymringer’ og ’Mit eftermæle’, åbner op for en dybere selvindsigt og et unikt indblik i dig selv og andre.

Måske øver du dig også på at blive mere modig og nysgerrig? Insights Deeper Discovery profilen kan hjælpe med at synliggøre netop de egenskaber du og dit team kan øve jer mere på i hverdagen. Nysgerrig? Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Diana Plahter

Del gerne budskabet:

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.