REFERENCER

Springbrættet Fritidscenter

Diana er en kreativt tænkende proceskonsulent, som formår at kombinere relevant teori med sjove og udfordrende gruppeøvelser, med et godt flow og afveksling gennem hele dagen.

Jeppe Christoffersen

Jeg blev straks positivt påvirket af Dianas rolige og indtagende energi. Hun formår at skabe et trygt læringsrum, som hun fylder med sit nærvær og professionalisme.

Claus Egegaard

Coachsamtalerne med Diana Plahter hjalp mig ud af trædemøllen og har hjulpet mig til at forstå, at vil jeg ud af en given situation, må jeg gøre noget aktivt og anderledes.

Lene's Rengøring A/S

Forløbet har ikke bare styrket etableringen af samarbejdsrelationen, men har også givet anledning til refleksion, personlig udvikling og indsigt i sig selv og andre. Diana har gjort det nemt at forstå profilværktøjet. Hun er god til at forklare hvad tingene betyder og hvordan man kan bruge den nye viden i sin hverdag.

MP International A/S

Diana Plahter er sin tilgang til coaching og gruppesessions levende, vidende, velforberedt og autentisk. Som konsulenter giver det os ro, at vi ved, at vores samarbejdspartner lever op til de krav om indlevelse og kvalitet der er afgørende for os. – Vi ved, at vi i samarbejdet har en leverandør, der altid vil gøre sit yderste for at leve op til, at vores kunder har en god oplevelse.

Jakob Vedel Søndergaard, The Upper Hill

Jeg fik gode og brugbare værktøjer…

Jeg var igennem en svær periode i mit liv, hvor jeg blandt andet pludselig stod uden job. Det var i den forbindelse, jeg stiftede bekendtskab med Diana og fik udarbejdet en personprofilanalyse. Det hjalp mig til i højere grad at blive mere bevidst om mine kompetencer og styrker…

Testimonials

Hvad siger kunderne? Læs her en række testimonials fra medarbejdere, som har deltaget på forskellige workshops.